06.01.2017

İlçe Müftüler Toplantısı İhtisas Merkezimizde Yapıldı.

İl Müftülüğü ile ilçeler arasında koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek amacıyla her ay Rize’nin farklı bir ilçesinde yapılan ilçe müftüleri toplantısı, 2017 yılının ilk ayında İhtisas Merkezimizde yapıldı.

05.01.2016 Perşembe günü Rize İl Müftümüz İsmail Yalçın’ın başkanlığında, İhtisas Merkezi Müdürümüz, ilçe müftüleri, vaizler ve şube müdürlerinin katılımıyla Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezimizde yapılan toplantıda; geride bıraktığımız 2016 yılı çalışmalarının değerlendirmesi, personel eş ve çocuklarından yurtdışına gideceklerin çıkış hususları, Rize Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğünün “Misafir Anne Projesi” ve “70. Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası” konuları, yıllık çalışma programı, Hac kayıt ve yenileme işlemleri, Halep’e Yardım ve Hediyem Kur’an olsun kampanyaları konuları görüşüldü.

İlçe müftülerinin dilek ve temennilerinin ardından Konya Ereğli Müftüsü olarak atanan İkizdere Müftüsü Celal Malkoç, kısa bir veda konuşması yaparak ilçe müftüleriyle vedalaştı.