21.06.2017

İhtisas Merkezimizde İftar Programı

Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğümüz iftar programı düzenledi. 20.06.2017 tarihinde Müdürlüğümüzde verilen iftar programına Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Rize Milletvekili Hasan KARAL, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN, Rize Vali Yardımcısı Abdullah ŞEN, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat KASAP, İlahiyat Fakültemiz Dekan V. Prof Dr. Salih Sabri YAVUZ, İl Müftüsü İsmail YALÇIN, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Daire Amirleri ve Kursiyerler katıldı.

İftar programı, aşere takrib tayyibe kursiyerleri tarafından okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Program ilahi ve kasidelerle devam etti programın sonunda İhtisas Merkezi Müdürümüz Mehmet BİLGİN, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür konuşması yaptı.

İftar sonrası akşam ve enderun usulü teravih namazını İhtisas Merkezi Müdürlüğümüzde eda eden protokol üyeleri Müdürümüz Mehmet BİLGİN ile vedalaşarak İhtisas Merkezimizden ayrıldı.