02.05.2018

Prof. Dr. Nasrullah HACIMÜFTÜOĞLU Konferans Verdi.

Müftü Yusuf Karali Din Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğümüz konferans salonunda 30 Nisan 2018 tarihinde Bayburt İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nasrullah HACIMÜFTÜOĞLU tarafından “Toplumu Kenetleyen Güçlü Bağlar” konulu konferans düzenlendi.

Aşere Takrib Kursiyeri Said Nuri KANDEMİR Hocamızın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan konferansa İl Müftü Yardımcısı, İlçe Müftüleri, Emekli Müftüler, Kursiyerler, İmam Hatipler ve vatandaşlar iştirak etti.

Prof.Dr. Nasrullah HACIMÜFTÜOĞLU konuşmasında: "İslam âleminin birbirine eskisinden daha çok bağlanması gerektiğini, birlik ve beraberlik halinde daha güçlü bir toplum olunabileceğini ifade etti. Unutmayın, Kuran'ı Kerim bize  evrensel bir kardeşlikten söz eder. Amerika'sı, Rusya'sı, Japonya'sı, Müslüman olan olmayan, herkese hitap eder. Tüm kabileler ve  devletler bunların hepsi birbirlerini tanıması için ayrı ayrı yaratılmıştır " dedi.

Konferans sonunda İhtisas Merkezi Müdürümüz Mehmet BİLGİN, tarafından Prof. Dr. Nasrullah HACIMÜFTÜOĞLU’ na plaket takdim edildi.