02.06.2022

İhtisas kursiyerlerinden “Huzurevi” ziyareti

Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü mezun kursiyerlerinden Huzurevi sakinlerine ziyaret.

Başkanlığımızca hizmet içi eğitim ihtisas kursunu başarıyla tamamlayan personele yönelik “İhtisas Mezunlarına Yönelik Mesleki Gelişim Hizmet İçi Eğitim Kursu” düzenlendi.

Dini Yüksek İhtisas Merkezi ile il Müftülüğü koordinesinde yürütülen program kapsamında Eğitim Görevlisi Ensar Yaşar’ın refakatinde Rize ili Fındıklı ilçesinde bulunan Huzurevi sakinleri ziyaret edildi.

Ensar Yaşar, “Fındıklı ilçe Müftülüğünün ‘Huzurevlerinde Din Hizmetleri’ çalışmalarının özverili ve gönülden yapıldığını yerinde gördük, ayrıca göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Huzurevi yöneticilerine sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

Kursiyerler Huzurevindeki tüm sakinlerle tek tek sohbet edip onlarla keyifli anlar geçirdi. Mezunlar ve Huzurevi sakinleri arasında kimi zaman duygusal kimi zaman tebessüm içeren anların yaşandığı ziyarette, Huzurevi sakinleri memnuniyetlerini dile getirdi.