17.10.2024

Aileyi Ayakta Tutan Değerler konulu konferans verildi

Yüksek İhtisas Konferansları kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Dr. Elif Arslan tarafından “Aileyi Ayakta Tutan Değerler” konulu konferans verildi.

Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi konferans salonunda gerçekleştirilen programa Rize İl Müftü Yardımcısı Tuğba Kişmir, Rize İl Vaizi Fatma Kuloğlu, Kursiyerler ve aday din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Seyit Badır’ın açış konuşmasıyla devam etti.

Sunumunda, ailenin sahip çıkılması gereken en değerli hazine olduğu gerçeği üzerinde duran Arslan, günümüz toplumunun aileye ve kadim gelenek ve göreneklerimize olan bakış açılarını görsel materyallerle aktardı.

Program hediye takdiminin ardından sona erdi.