13.09.2024

Kasım Kösal'a Veda ve Vefa Programı Düzenlendi

Dini Yüksek İhtisas Merkezimizde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni iken, Artvin İl Müftülüğüne Şube Müdürü olarak naklen atanan Kasım Kösal, merkezimizdeki görevinden ayrıldı. Eğitim görevlilerimizin ve idari personelimizin katılımıyla kendisine veda ve vefa programı düzenlendi.

Programda konuşan Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürümüz Dr. Seyit Badır, çalıştığı süre içerisindeki gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı Kösal'a teşekkür etti, kendisine ve ailesine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmesi için dua ve temennide bulundu. Program sonunda Kösal’a teşekkür plaketi ve hediye takdimi yapıldı.

Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezimiz adına ailemizden ayrılan Kasım Kösal’a yeni görevinde başarılar ve ömür boyu mutluluklar diliyoruz.