02.06.2021

Şube Müdürümüz Fazlı BALKANCI'ya Veda ve Vefa Programı Düzenlendi

Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğümüzde şube müdürü iken, İstanbul il Müftülüğüne şube müdürü olarak naklen atanan Fazlı BALKANCI, 20 Mayıs 2021 tarihinde buradaki görevinden ayrıldı. 01 Haziran 2021 tarihinde eğitim görevlilerimizin ve idari personelimizin katılımıyla kendisine veda ve vefa programı düzenlendi.

Programda konuşan Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürümüz Seyit Badır, çalıştığı süre içerisindeki gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı Balkancı'ya teşekkür etti, kendisinden helallik istedi, kendisine ve ailesine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmesi için dua ve temennide bulundu. Program sonunda Balkancı'ya teşekkür plaketi ve hediye takdimi yapıldı.

Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğümüz adına ailemizden ayrılan Fazlı BALKANCI’ya yeni görevinde başarılar ve ömür boyu mutluluklar diliyoruz.